Pages

miercuri, 12 ianuarie 2011

Lista cu cacati

Stiai ca exista mai multe feluri de cacat?

Cacatul fantoma
Te-ai cacat mult si bine. Hartia este murdara de cacat, dar nu gasesti niciun cacat in wc. Spoooky shit...

Cacatul teflon
Iese neted, usor, nici nu-l simti, iese exact printre buci fara sa le atinga. Nu gasesti urme de cacat pe hartie igienica dar daca vrei sa te convingi ca te-ai cacat te uiti in wc si Voila! Cacat!
Cacatul cleios
Acest tip de cacat e ca smoala ferbinte. Iti stergi curuletul de 12 ori si tot nu se duce, tot cacacios ramai acolo. Pana la urma iei niste hartie igienica si ti-o pui in chiloti la fund ca sa nu te patezi. E naspa ca aceasta specie de cacat lasa semne permanente in closet iar wc-ul ramane cu sechele pe viata.

Cacatul Timid
Dupa ce te-ai sters bine mersi si esti pe cale sa te ridici iti dai seama ca mai ai oleaca de facut, nu a avut curaj sa vina tot deodata. Are nevoie de incurajare.

Cacatul din cauza caruia iti pocneste o vena din frunte
Cacatul asta e genul de cacat care l-a omorat pe Elvis. Nu iese din fund pana nu transpiri si tremuri, te fortezi si injuri ca sa iasa. E ca si cum l-ai naste.

Cacatul "Scoate-ma de aici!"
E cacatul ala urgent, care se sufoca in cur si trebuie neaparat sa iasa, in care ai doar 10 secunde la dispozitie sa ajungi la wc. Si cand ajungi, iti dai panatalonii jos si observi ca o bucatia din el e deja iesita afara. Un tip de cacat foarte neastamparat.

Cacatul King Kong
Cacatul asta e asa de mare ca nu se duce pe teava daca tragi apa. Trebuie sfarmat in bucatele mici cu un umeras spre exemplu. Deobicei un cacat de genu se intampla cand esti la cineva in vizita. Mai degraba ramai cu el atarnat in pantaloni...e mai sigur.

Cacatul "Buci umede"
E genul de cacat care se prabuseste in apa si te uda la cur. De aceea cel mai bine e sa faceti ca mine: inainte sa-i dati drumul, tineti-l strans intre buci sa atarne, puneti-va o dorinta (imi doresc sa nu ma ud la buci), apoi dati-i drumul si gata. Sau mai merge ca inainte de cacare sa puneti niste hartie igienica in wc.

Cacatul sarpe
Cacatul asta e fainut. E moale si are diametrul cam cat degetul mare si cativa metri lungime.

Cacatul pluta (cunoscut si ca Cacatul plutitor)
E un cacat foarte incapatanat. Chiar si dupa ce tragi apa a 3-a oara tot sta in wc si pluteste fara niciun stres. Un cacat foarte foarte enervant. Tare daca il lasi in wc la cineva acasa...amintirea din wc...un cacat de nu ma uita...

Cacatul Mexican picant
Vei putea manca din nou ceva doar atunci cand curu' nu o sa-ti mai arda. E ca si cum ti-ai baga un ardei usturat in gaoaza.

Cacatul "Testoasa speriata"
E cacatul care is scoate un pic capul dintre buci si apoi se baga inapoi. E ca si cum cacatul te-ar fute in cur.

Cacatul lustra
E cacatul lung care iti atarna dintre buci inainte sa cada in apa. Poti sa scapi mai repede de el daca ai arunca o besina.

Cacatul Anestezic

Cacatul care dureaza mult, trebuie sa stai mult timp pe veceu asa ca picioarele iti amortesc.

Cacatul alunecos
Genul de cacat care intra pe teava cand tragi apa dar ca prin minune reapare...misterios.. cacat paranormal.

Cacatul Poc-Poc Bang-Bang
Cacatul care te loveste in cele mai proaste momente, in cele mai nepotrivite. Cand esti cu prietena, te uiti la ea zambind, ea se uita la tine zambind, ea se uita cu multa dragoste la tine, tu te uiti la sanii ei, ea se uita in continuare la tine iar tie iti VINE SA TE CACI!!! O sa ai parte de altfel de actiune...

Cacatul Hulk
Este cacatul care ramane peste noapte in toaleta si a doua zi dimineata il gasesti in wc de doua ori mai mare. Cacat erect.

Cacatul frizer
E cacatul care iti smulge firile de par din cur cand iese. Te face periuta la buci.

Cacatul petrecaret
Este cacatul care il iei cu tine la o petrecere. Cand tragi apa la wc te uiti cu frica cum closetul se infunda si apa se ridica, se ridica...

Cacatul bomba
Este acel cacat care vine intr-un milion de bucati, ca o avalansa, dar propulsat ca o racheta si se imprastie prin tot closetul.

Cacatul "Briza de vara"
Cand te pui pe veceu si te besesti asa mult si lung ca nici nu mai simti nevoia sa te caci.

Cacatul cacacios
Te caci asa mult si apoi te stergi la fund asa furios ca ramai fara hartie igienica si spui CACAT!

Cacatul etern
Este cacatul care continua sa iasa din cur ca pisatul, apoi cand incepi sa te stergi, stomacul incepe sa scoata niste sunete de parca s-ar besi si iar iti vine sa te caci brutal.

Cacatul "Au ma doare"
Cacatul care te lasa cu impresia ca te-ai fi pus pe o bicicleta fara scaun. Durerea dureaza cateva ore.


Tu? Cum te caci deobicei? Azi cum te-ai cacat? Noroc si cacare usoara!

15 comentarii:

Anonim spunea...

marfa de tot

Negru_Voda spunea...

ce cacat ii asta????

Anonim spunea...

m'am cacat asa de mult incat flocii din cur s'au dizolvat...nasol este ca trebuie renovata toata baia..nu cred ca mai poate sa scoata cineva mirosu ala de "flori de munte" din faiantza...

Anonim spunea...

M-ai exista un nou tip de CACAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce CACAT DE BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Astazi m-am cacat

Anonim spunea...

Astazi m-am cacat

andrei diaconu spunea...

cacat speed x10
cacatul care iese depe teava ca glontul!atentie este posibil sa-l scapati pe langa wc

Unknown spunea...

#zopi4lyf

Unknown spunea...

#zopi4lyf

Unknown spunea...

Cacatul apă: ăsta apare doar când și diaree

Unknown spunea...

Cacatul Smoala Plus Sipni,

Imi faceam tema la Romana, Cand ma trece o cufureara foarte tare, ma duc la WC, si ma CAC! Cand incepeaa sa iasa, era ca smoala si dureros ca spini, ar trebuit sa ma sterg de 18 ori pt a ma curata, dar tom ma durea un pic, si acum cand scriu acest tip, inca ma doare tot um pic!

Anonim spunea...

"Cacatul Raspandit"
Este tipul de cacat in care te caci la WC, cand mergi la scoala, si dai o besina..... te caci pe tine

Apropo:Asta mi s-a intamplat D:


Unknown spunea...

Marele Atlas Al Excrementelor.
1. Excrementul fantoma. Il simti cand il faci dar in WC nu este. Exista in America de N si S si Africa, in Romania oaspete de vara.
2. Excrementul stafie. Nu il simnti cand il faci, nu lasa urme, in WC face ploshc dar se vede doar umbra si doar o bucatica mica si maro de excrement. Este rar in toate tarile.
3. Excrementul bufnita vargata. Parca zboara cand il faci, si cade-n apa si se propulseaza din apa WC-ului pe marginea WC-ului. Traieste in China, America de N si in Romania.
4. Excrementul noptiera. Iese greu, este tare si parca nasti, iar cand cade in apa din WC zici ca-i tunami apa. Exista in Haway, Cuba, Insulele Filipine, Romania.
5. Excrementul rosu de Mexic. Cand il faci aterizeaza ca o racheta si urli hawaya mexicano de savrero iar tu esti rosu la fata iar excremtul are multe bucatele rosii incat nu este maro este rosu. Exista in Texas, Mexic, America, Desertul Sahara, Africa, in Romania oaspete de vara.
6. Excrementul cameleon. Cand il faci, iese de parca ar merge si sare pe marginea WC-ului si se propulseaza in apa din WC si este cu bucatele verzi, rosii si restul maro, si cand te pregatesti sa tragi apa excrementul este cu bucatele verde, rosu, portocaliu, galben si culoarea lui maro. Exista in Noua Zeelanda, America Tropicala, Mexic.
7. Excrementul broasca de munte. Cand il faci cade in WC si este maro spre gri, cand tragi apa este strivit ca o broasca calcata de masina. Exista in Fagaras, Sinaia, Prahova, Busteni etc.
8. Excrementul gramatica. Cand il faci se transforma in multe bucatele de excremente precum niste litere. Exista pe tot globul.
9. Excrementul ceas. Stai pe WC incercand sa-l faci vreo doua-trei ceasuri si cand iese este mic si rotund ca un ceas care se pune pe semineu sau pe dulapul cu oglinda de langa cuier. Traieste in Romania si Antarctica.
10. Excrementul hot. Dupa ce il faci iti fura vreo doua-trei role de hartie igenieca si manerul din dulapul de la baie in care tii rolele de hartie igienica. Traieste in Europa si America.
11. Excrementul si turma lui. Excrementul in care dupa ce-l faci mai cheama vreo 4 excremente. Exista pe tot globul.
12. Excrementul inghetat. Iese ca sapunul care aluneca pe gresie doar ca cand cade-n WC sare apa ca valurile marii iar excrementul este mic si inghetat si este unul maxim 2. Exista in perioada 1700-1800 si pe timpurile razboaielor si in zilele noastre in Antarctica.
13. Excrementul tren. Cand il faci vine primul excrement de dimensiuni medii si umpic gros urmat de multe excremente care vin neincetat una dupa alta ce dureaza o jumatate de ora minim si la baie se aude ca gloantele de mitraliera o jumatate de ora minim in continuu fara oprire. Exista pe tot globul exceptand Antarctica si Africa.

Funaru Razvan spunea...

Toti marturisiti cum va-ti cacat dar unu na-re curaj sasi scrie numele

Anonim spunea...

Niceee😚

Trimiteți un comentariu

Tags