Pages

vineri, 21 ianuarie 2011

Nintendo 64

Nintendo 64 (N64 pe scurt) este o consolă de jocuri pe 64 biți, lansată de Nintendo în Japonia în 1996. Nintendo 64 a urmat Super Nintendo Entertainment System (SNES), a fost a treia consolă de jocuri produsă de Nintendo și prima capabilă de grafică 3D. A fost ultima consolă de jocuri care a folosit cartușe
de jocuri, în loc de CD-uri.

CPU: Procesor VR4300 fabricat de NEC ce funcționa la 93.75 MHz
GPU: SGI 62.5 MHz RCP pe 64 de biți
Unități vândute: 32.93 milioane
Cel mai bine vândut joc: Super Mario 64


Cateva dintre cele mai bune jocuri ale consolei:

Super Mario 64



Cam aceeasi treaba ca in celelalte jocuri Mario. Printesa este tinuta ostatica de catre Bowser. Iar ca deobicei Mario trebuie sa o salveze. Este un joc foarte bun, distractiv, foarte bine facut, cu un storyline interesant. Il recomand fanilor Mario daca nu l-au jucat inca, cica ar fi cel mai bun joc Mario facut vreodata.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time




E un action-adventure genial. E unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata. Pe parcurs jocului gasesti mai multe arme, itemuri ce iti for vi de folos si in rezolvarea multor puzzle-uri. Are un storyline excelent si nota 10 pe gamespot.com.

Super Smash Bros.


E un foarte amuzant joc de lupta cu personaje din lumea nintendo. Personajele cu care poti juca sunt:
1) Link
2) Pikachu
3) Samus
4) Mario
5) Donkey Kong
6) Yoshi
7) Kirby
8) Fox
Urmatoarele personaje trebuie deblocate pe parcursul jocului.
9) Luigi, 10) Captain Falcon, 11) Ness, 12) Jigglypuff

Mario Kart 64

E un joc de curse foarte distractiv. Este un joc amuzant cu care Nintendo se poate mandri, mai ales ca nu doar unul singur ci chiar 4 jucatori, impreuna, se pot bucura de actiune si suspans in lumea micutului om mustacios. Cu oricare dintre personajele Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi, D.K., Wario, sau Bowser poti porni intr-o cursa plina de capcane pentru locul I. Iar pe parcursul cursei descoperi fel si fel de obiecte, abilitati cu care iti poti impiedica adversarii.

Nintendo 64 e plin de surprize si are multe jocuri cu care se poate lauda: Superman, Donkey Kong, Harvest Moon, Star Fox, Ogre Battle, GoldenEye 007, Mega Man, 3 jocuri Mortal Kombat, Batman, Bomberman, Duke Nukem, Pokemon, Rayman, Resident Evil, South Park, Scooby Doo, Spiderman, Starwars, Turok, Donald Duck, Tarzan, Doom, Earthworm Jim, Hercules, Kirby etc. Sunt multe si majoritatea merita incercate. Daca nu ai prea mari pretentii la grafica, daca te simti mai nostalgic intr-o zi si vrei sa butonezi la un joc vechi dar bun, da o sansa oricarui joc de N64.

Acuma...sigur nu ai o consola N64 si nu prea ai sa gasesti, e deja piesa de colectie. Dar poti sa-ti downloadezi jocurile sa sa le emulezi pe PC. Explic in urmatorul post.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Tags