Pages

duminică, 20 martie 2011

Sabloane blogger


Am stat si m-am prostit toata seara cu porcariile astea de template-uri (sabloane) pentru blogger. Vechiul sablon imi facea probleme si trebuia sa-l schimb. Nu am gasit niciunul care sa-mi convina pentru ca is prea de rahat toate. Unele is prea inguste, altele prea colorate, altele is pur si simplu "what the fuck?". Adica...cum pot unii sa isi maltrateze blogul cu niste sabloane naspa?
Dupa multe cautari, multe sabloane descarcate, multe dezamagiri, mi-am dat seama ca singurul template care m-ar putea multumi ar fi unul facut chiar de mine. Cum insa nu am deloc timp, chef si rabdare, nu-mi permit sa
stau sa ma joc facand un template. Daca voi scrie mai des, mai bine, mai mult, si daca voi baietei si fetite o sa intrati mai des pe aici, o sa-mi cumpar domeniu .ro si de abia atunci o stau sa-mi storc creierii in html si css and all that crazy stuff.
Revenind, pana la urma am renuntat la a mai cauta un template, si am facut unul simplu din pagina de design a sabloanelor pe care Blogger o ofera si uite asa am facut unul banal, placut la citit si sunt chiar multumit.
E tarziu si nu prea as dormi cand vad ca au inceput sa-mi zboare degetele pe tastatura, ca m-a luat c-un chef de scris...!

Siteuri unde am cautat sabloane si nu am gasit nimic interesant:
http://btemplates.com/
http://www.deluxetemplates.net/
http://www.bloggertemplatesblog.com/
http://www.bloggertemplatesfree.com/
http://blogger-templates.blogspot.com/
http://www.bloggertemplates.org/

Si mai erau cateva dar nu mai stiu exact care.

1 comentarii:

Turism în România spunea...

Salut,numele meu este Florin. Am si eu o problema care nu-i dau de cap.Detin blogul www.megashop-on-line.blogspot.com .
Am incarcat un sablon gasit pe internet -Johny Sompret.
Problema mea este ca nu imi afiseaza dacat 7-8 postari pe pagina principala dupa placul lui :))).Eu doresc sa imi afiseze 10 sau 15...postari dupa cum planific eu organizarea si aspectul sablonului.Precizez ca in setari am setat 10 postari (nu zile) in pagina principala. Nu este singurul sablon pe care am aceasta problema.
Am ceva cunostinte html,am incercat sa schimb acest lucru insa fara succes,si ma enerveaza la culme chestia asta. Ma puteti ajuta in aceasta problema?
Va multumesc anticipat.

Trimiteți un comentariu

Tags