Pages

luni, 28 februarie 2011

Vezi ca-l chem pe Nenea Laurentiu!

Eu cand eram mic mic mic aveam un prietenas, Viorel. Era naspa, arata ca o maimuta, era murdar si nespalat si era cam prost, dar stateam oricum cu el in fiecare zi. Si ma innebunea...dar ma scotea din minti. "Neanea Laurentiu!" si numai "neanea laurentiu" atat auzeam de la el toata ziua. "Neanea Laurentiu i-a dat odata lui unu o palma si l-a bagat in spital", "Nenea Laurentiu era inconjurat de 5 dinozauri, pe 4 i-a mancat si pe 1 l-a lasat sa plece", "Nenea Laurentiu a facut box si pe ring l-a lovit pe unu asa tare ca a zburat 50 de metri", doar povestioare dintr-astea fantastice avea in cap. Si toata ziua se lauda cu Nenea Laurentiu de parca era puta lui si tragea cu rachete. L-am vazut si eu pana la urma pe acest domn Laurentiu, era ruda cu el si era un slabanog si un vai-de-capul-lui. Avea o fata supta si nist ochibolditi de parca se abtinea de la o besina imensa. Cred ca si acuma o tine in el ca daca ii dadea drumul se dezintegra cu totul.
Chuck Norris sa aiba grija ca Nenea Laurentiu il pandeste.
Anii au trecut si Viorel a mai evoluat. Nu s-a facut mai destept, s-a descoperit pe el insasi, a realizat ca in interiorul inimii sale, putea mai mult, putea sa fie mai prost, si-a dat seama ca nu si-a folosit adevaratul potential si a inceput cu alte dume.
Din cand in cand mai mergea la tara, mai ales vara, vara mergea mai des. Si cand se intorcea, parca venea din paris, parca a fusese in Paris, inconjurat de 100 de femei, 10 bodyguarzi, intr-un hotel de 7 galaxii. Avea vreo 12 ani si venea cu niste dume ca el a fost in discoteca, o discoteca cum nici in filme nu vezi, era in centrul ringului de dans, toata lumea i-a facut loc sa se dezlantuie, facea breakdance, se dadea peste cap inainte si inapoi, facea scheme... Mai zicea ca bause 5 litri de bere si era fresh, ca dansa cu fete de 16 ani si le combina, iar dupa ce a iesit din discoteca au venit 2 tipe de 18 ani (super bune bineinteles) si s-au combinat cu el.....si le-a futut... si ele mai vroiau...il iubeau... il venerau... etc etc.
Si ii ziceam: "ia fa acuma schemele care ai zis ca le faceai in discoteca!" si primeam raspuns: "aa ca... nu pot in papucii astia...acolo aveam loc...is in pantaloni curati acuma...ma doare piciorul si nu pot...". De tipe nici nu mai avea rost sa-l intreb ca sigur se balbaia si n-aveam chef sa-i vad fata de broscoi cum se stramba.
Odata a iesit afara, si avea chilotii rupti si si-a lipit cu scoci, stiu asta pentru ca se vedea scociul cum iesea din pantaloni si mi-a spus adevarul pana la urma.
M-am intalnit zilele trecute cu el pe strada, din pacate, si l-am intrebat ce mai face si unde se duce si mi-a raspuns mandru ca merge la "gagica". pff.. Oare ce gagica de gagica mai are acum?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Tags